Συρόμενα Συστήματα

Συστήματα διπλής και τριπλής υάλωσης με ενεργειακά κρύσταλλα  (Low-E) 5 & 6mm.

Φέρουν τους υψηλής ποιότητας γερμανικούς μηχανισμούς της HAUTAU που κάνουν την κύλιση εξαιρετικά εύκολη και έχουν δύο θέσεις ασφάλισης: αεριζόμενη και αεροστεγή.

Τα συρόμενα συστήματα Siccόna χάρη στην ποιότητα των μηχανισμών HAUTAU μπορούν να φθάσουν μέχρι τα 400kg / φύλλο. Αυτό σημαίνει  ότι οι μέγιστες διαστάσεις φύλλου για διπλή υάλωση είναι τα 10 m² και για τριπλή υάλωση τα 7,5m².

Ο οδηγός τους έχει τη δυνατότητα να εγκιβωτιστεί πλήρως στο δάπεδο, αφήνοντας μόνο τον inox οδηγό των ράουλων να εξέχει (5mm).

Siccόna SL 300

Η βασική σειρά διπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E).

SL300Η υάλωση των 6-6 mm από σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη σχεδόν την εσωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που έχει σαν επακόλουθο τη δομική σύζευξη του κρυστάλλου με το πλαίσιο αλουμινίου, εξασφαλίζονας  έτσι: την απόλυτη υδατοστεγάνωση, και αεροπερατότητα και την αδιατάρκτη από προβλήματα λειτουργία.

Siccόna SL 500

Η προηγμένη σειρά τριπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) για κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων. Kορυφαίο σε design, τεχνολογία και δυνατότητες εξατομίκευσης.

SL500Η υάλωση των 6-5-6 mm από σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που εξασφαλίζει ταυτόχρονα: την απόλυτη υδατοστεγάνωση, την απλότητα της επιφάνειας, την υψηλή αντοχή και την ελαχιστοποίηση της οπτικής παρουσίας του φύλλου αλουμινίου.


large areas2

Copyright 2013 - Siccona by Center-al