Ανοιγόμενα Συστήματα

Μονόφυλλα ή δίφυλλα συστήματα διπλής και τριπλής υάλωσης με ενεργειακά κρύσταλλα  (Low-E) 5 & 6mm.

Τα ανοιγόμενα συστήματα Siccόna φέρουν  μηχανισμό ROTO που σηκώνει βάρος μέχρι 130kg. Αυτό σημαίνει  ότι οι μέγιστες διαστάσεις φύλλου για διπλή υάλωση είναι τα 3,25m²  και για τριπλή υάλωση τα 2,5m².

Κορυφαία λειτουργικότητα

Τα ανοιγόμενα structural συστήματα Siccόna είναι εγγυημένα παντός καιρού – χάρις στην ολοκληρωτική σχεδόν εξωτερική τους υάλωση, τα ισχυρά  περιμετρικά του λάστιχα τύπου EPDM, καθώς και στον ενσωματωμένο  ατσάλινο περιμετρικό μηχανισμό  πολλαπλών κλειδωμάτων.

Siccόna S 300

Η βασική σειρά διπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) και διαφανές ή αδιαφανές (καθρέφτης) εξωτερικό κρύσταλλο.

full double smΗ υάλωση των 6-6 mm από σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη σχεδόν την εξωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που έχει σαν επακόλουθο τη δομική σύζευξη του κρυστάλλου με το πλαίσιο αλουμινίου, εξασφαλίζοντας έτσι: την απόλυτη υδατοστεγάνωση, την υψηλή αντοχή και την αδιατάρακτη από προβλήματα λειτουργία.

 

Siccόna S 500

Η προηγμένη σειρά τριπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) για κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων. Kορυφαίο σε design, τεχνολογία και δυνατότητες εξατομίκευσης.

full triple smΗ υάλωση των 6-5-6 mm από σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που εξασφαλίζει ταυτόχρονα: την απλότητα της επιφάνειας, την υψηλή αντοχή και την ελαχιστοποίηση της οπτικής παρουσίας του φύλλου αλουμινίου.

Copyright 2013 - Siccona by Center-al