Είναι Structural 2πλής όψεως, με διπλή και τριπλή υάλωση

Το σύστημα Siccόna αναπτύχθηκε με βάση την καινοτόμο τεχνολογία, «Structural», που εφαρμόζεται  χρόνια τώρα ευρύτατα και με μεγάλη επιτυχία στο Yαλοπέτασμα διεθνώς.

Εδώ, η υάλωση αποτελεί ένα δομικό στοιχείο που επικαλύπτει από άκρο σε άκρο ολόκληρη την εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια του φύλλου. Έτσι το σύστημα αποκτά μια απόλυτα συμπαγή δομή – αντί της συνήθους χαλαρής, όπου απλά η υάλωση συρταρώνει μέσα στο πλαίσιο αλουμινίου.

Έτσι εξασφαλίζεται μια απαράμιλλη λειτουργικότητα, πολύ υψηλή αντοχή, απόλυτη υδατοστεγανότητα και ταυτόχρονα μοναδική αισθητική τελειότητα.

Δύο βασικές σειρές

Με στόχο την κάλυψη ακόμα και των πιο υψηλών απαιτήσεων ποιότητας, το structural  σύστημα Siccόna προσφέρεται σε δύο βασικές σειρές:  τη σειρά 500 τριπλής υάλωσης και τη σειρά 300 διπλής  υάλωσης.

Siccόna S 500 / Ανοιγόμενο & SL 500 / Συρρόμενοfull triple sm siromeno triple b sm

Η προηγμένη σειρά τριπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) για κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων. Kορυφαίο σε design, τεχνολογία και δυνατότητες εξατομίκευσης (πολυμορφικό).

Η υάλωση των 6 – 5 - 6 mm από σκληρυμένο ενεργειακό κρύσταλλο (Low-E) επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που εξασφαλίζει ταυτόχρονα: την απλότητα της επιφάνειας, την υψηλή αντοχή και την ελαχιστοποίηση της οπτικής παρουσίας του φύλλου αλουμινίου.

Siccόna S 300 (Ανοιγόμενο) & SL 300 (Συρόμενο)full double sm siromeno double b sm

Η βασική σειρά διπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E).

Η υάλωση των 6 - 6mm επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη (συρόμενα) ή σχεδόν ολόκληρη (ανοιγόμενα) την εξωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που έχει σαν επακόλουθο τη δομική σύζευξη του κρυστάλλου με το πλαίσιο αλουμινίου, εξασφαλίζοντας  έτσι:  την απόλυτη υδατοστεγάνωση, την υψηλή αντοχή και την αδιατάρακτη από προβλήματα λειτουργία.

Copyright 2013 - Siccona by Center-al